Ellen werkt met passie en liefde in de prachtige en met smaak ingerichte salon. Zorgt dat je volledig ontspannen en op je gemak bent. Het is een verwennerij om bij Ellen voor een behandeling te komen. Je voelt je echt even bijzonder.

Jeannette

Ik wil een compliment geven voor de behandeling die ik kreeg bij Indigo beauty, Fijne sfeer in de salon, gezelligheid en heerlijke behandelingen! Kan het iedereen aanbevelen!

Erna

Ellen is een topper! Een heerlijke massage waar ik zelfs bij in slaap viel, grote ontspanning en voelde me weer helemaal top! Wordt zeker een maandelijks ritueel.

Hans

Prettige behandeling waar echt de tijd voor je wordt genomen. De ontspanning die ik heb ervaren en de tijd die aan mij besteed werd kom je niet vaak tegen. Ik ga zeker regelmatig terugkomen!

Laura

Prachtig El je website en alles wat er hierbovenstaat klopt. Het is een heerlijke ontspanning en je voelt je weer helemaal ontspannen als je bij jou vandaan komt! Vanmorgen was een genot, zeker die massages zijn een aanrader!!

Paulien

Ellen van Indigo Beauty legt haar hele ziel in de gezichtsbehandeling. Wat een heerlijke massage en ontspanning. Mensen met zo’n bezieling voor hun werk kom je niet vaak tegen. Buiten dat is ze ook nog eens een hele mooie vrouw en super aardig! Een echte aanrader om eens helemaal tot rust te komen en je huid weer te laten stralen! bedankt Ellen.

Cristel

Ellen is een echte professional. Allereerst is ze enorm goed in haar vak. Ze heeft veel werkervaring en werkt vlot en zorgvuldig, waardoor het resultaat altijd boven verwachting is. Je voelt je ook direct helemaal thuis in haar mooie, sfeervolle praktijk. Wat ik ook erg belangrijk vind is dat Ellen producten gebruikt die niet op dieren getest zijn en die geen dierlijke ingrediënten bevatten. Ellen is heel sympathiek, ze heeft humor en is oprecht betrokken bij haar cliënten. Van mij krijgt ze een dikke tien en ik kan haar absoluut bij iedereen aanbevelen!

Myrna

Een betere schoonheidsspecialiste is er niet !
Liefs Tanja

Tanja