Beauty salon

Schoonheidsspecialiste

Voor ons is het belangrijk om met producten te werken die niet op dieren zijn uitgetest en ook geen dierlijke grondstoffen bevatten. De producten zijn hypo allergeen (veroorzaken geen allergie)

Janssen Cosmetics

Daarom werkt onze schoonheidsspecialiste met de heerlijke en eerlijke producten van Janssen Cosmetics en LookX scincare, huidverzorgingsprogramma’s voor een optimale voeding en verzorging van de huid. Voor ieder huidtype is er een uitgebreide lijn verkrijgbaar, zo ook voor de mannenhuid.

LOOkX Skincare

LOOkX Skincare is ontwikkeld in samenwerking met een gerenommeerd Zwiters laboratorium en drie internationale cosmetische artsen en bestaat uit verschillende huidverzorgingslijnen. Deze zijn gericht op verschillende huidbehoeften en –problemen, zonbescherming en verzorging van de mannenhuid.


Behandelingen alleen op afspraak

Aangezien wij alle tijd aan u willen besteden vragen wij voor onze schoonheidssalon om een telefonische afspraak te maken. In geval van verhindering, kunt u uiterlijk tot 24 uur van te voren afzeggen, daar de tijd anders in rekening moet worden gebracht.

Voor reservering en adresgegevens klik op contact.

Ellen - Schoonheidsspecialiste van Indigo Hair & Beauty in Haarlem
Lookx beauty producten in Haarlem

In webshop bestellen?

Om de producten te kunnen bestellen in onze webwinkel moet je eerst bepalen of je huidverzorgings producten wilt bestellen van ‘Lookx Skincare’ of ‘Janssen Cosmetics’. Indien je Make-Up wilt bestellen klik je ook op het onderstaande logo van Lookx. Veel shop plezier!

Janssen Cosmetics bestellen

Tevreden klanten zeggen:

Ik wil een compliment geven voor de behandeling die ik kreeg bij Indigo beauty, Fijne sfeer in de salon, gezelligheid en heerlijke behandelingen! Kan het iedereen aanbevelen!

Erna

Ellen van Indigo Beauty legt haar hele ziel in de gezichtsbehandeling. Wat een heerlijke massage en ontspanning. Mensen met zo’n bezieling voor hun werk kom je niet vaak tegen. Buiten dat is ze ook nog eens een hele mooie vrouw en super aardig! Een echte aanrader om eens helemaal tot rust te komen en je huid weer te laten stralen! bedankt Ellen.

Cristel

Ellen werkt met passie en liefde in de prachtige en met smaak ingerichte salon. Zorgt dat je volledig ontspannen en op je gemak bent. Het is een verwennerij om bij Ellen voor een behandeling te komen. Je voelt je echt even bijzonder.

Jeannette

Prettige behandeling waar echt de tijd voor je wordt genomen. De ontspanning die ik heb ervaren en de tijd die aan mij besteed werd kom je niet vaak tegen. Ik ga zeker regelmatig terugkomen!

Laura

Ellen is een echte professional. Allereerst is ze enorm goed in haar vak. Ze heeft veel werkervaring en werkt vlot en zorgvuldig, waardoor het resultaat altijd boven verwachting is. Je voelt je ook direct helemaal thuis in haar mooie, sfeervolle praktijk. Wat ik ook erg belangrijk vind is dat Ellen producten gebruikt die niet op dieren getest zijn en die geen dierlijke ingrediënten bevatten. Ellen is heel sympathiek, ze heeft humor en is oprecht betrokken bij haar cliënten. Van mij krijgt ze een dikke tien en ik kan haar absoluut bij iedereen aanbevelen!

Myrna

Ellen is een topper! Een heerlijke massage waar ik zelfs bij in slaap viel, grote ontspanning en voelde me weer helemaal top! Wordt zeker een maandelijks ritueel.

Hans

Een betere schoonheidsspecialiste is er niet !
Liefs Tanja

Tanja

Prachtig El je website en alles wat er hierbovenstaat klopt. Het is een heerlijke ontspanning en je voelt je weer helemaal ontspannen als je bij jou vandaan komt! Vanmorgen was een genot, zeker die massages zijn een aanrader!!

Paulien